"Varje steg du tar, varje anspråk du gör, varje löfte du bryter – jag ser det." 
9: "Tro fan att jag blundar. Han gjorde mig till en stol."

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

”Det handlar om hur vi odlar och tar hand om våra marker”

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Så kan du göra vardagen mer hållbar

75-åring skjuten under joggingtur17 december. #wetoo – vittnesmål ur kulturhistorien. Idag: Sophie.

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika former12: "...varför ska man visa tuttarna när man gör revolution?"”Kött är en av de största bovarna” av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Thomas-Alexandre Dumas 54mm Tin Målad Toy SoldierKonst

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Malmös Lucia presenterades på fredagseftermiddagen.19 december. #wetoo – vittnesmål ur kulturhistorien. Idag: Den köpta i "En kärleksvisa".

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Radioprofilen bjuder in till fem söndagskvällar med samtal och quiz i Västra hamnen. Ny utbildning för anhörigkonsulenter
19: "Jag sålde min kärlek för pengar"

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Thousand Sons Rubric Marines (10 mansenhet) KOMMISSIONEN målar WARHAMMER 40k

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avAnna Karlsson färgar begagnade kläder och tyger med växter som hon hittar i naturen.– Just nu är jag föräldraledig, men sen vill jag vill utbilda mig till polis, säger hon.15 december. #wetoo – vittnesmål ur kulturhistorien. Idag: Kvinnan i "Hello, I love… vardagen på egen hand.

Tre dagar Begränsa Doraemon Fluffy Filte

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olika”Slit och släng-kulturen som pågår i samhället är trist att se” saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

TRE STOOGER UTRUSTNING AV stjärnaRAR, NUMMER OCH MO 3-FIGURER

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Men allra bäst trivs han i sin egen skog.4: "Dessutom påstod han att jag brukade förvandla män till svin"verktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Hon blir årets Lucia i Malmö - Sydsvenskan

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenter15 december. #wetoo – vittnesmål ur kulturhistorien. Idag: Kvinnan i "Hello, I love…På en plats räckte termometern inte till."Varje steg du tar, varje anspråk du gör, varje löfte du bryter – jag ser det."

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

The Gamers - Champion Hill - maj 16 e, 1863  The Road to Vicksburg (UNPUNCHED)

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Emma Hansen Gren förlorade sitt barn i åttonde månadenRadioprofilen bjuder in till fem söndagskvällar med samtal och quiz i Västra hamnen.75-åring skjuten under joggingturOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Three Train Rack TALLThomas Friends visar lagringasväggens hylla träjärnväg